Nieuwsoverzicht
Fabienne de Vries
Fabienne de Vries presenteert congres Online Radio Day 2019
New Business Radio presentatrice en voormalig TMF-VJ Fabienne de Vries zal op woensdag 9 oktober 2019 in Beeld en Geluid de Online Radio Day gaan presenteren. Na de succesvolle eerste editie van de Online Radio Awards pakt de organisatie dit jaar uit met het dagprogramma Online Radio Day.


Naast diverse sprekers worden er dit jaar ook een bedrijfsexpo en diverse workshops georganiseerd, waarin bezoekers geïnformeerd worden over de laatste trends op het gebied van online radio en podcasting. Belangrijke thema’s worden besproken, waaronder innovaties, aansprekende praktijkcases en verdienmodellen. 

Fabienne de Vries: “Sinds mijn jeugd ben ik al actief als radiomaakster. Ik verheug me erg op het presenteren van dit congres en ben benieuwd naar de visies van specialisten op het gebied van online radio en postcasting.”

Fabienne de Vries
Fabienne de Vries begon op jonge leeftijd haar carrière bij de lokale omroep Radio Ronde Venen (tegenwoordig RTV Ronde Venen) en had later een eigen programma op Radio 538. Vanaf haar 21ste heeft Fabienne de Vries met veel passie gewerkt voor verschillende omroepen; van muziekzender TMF tot NET 5 en van RTL 4 tot Het Gesprek. Naast TV producties, heeft zij een radioachtergrond, heeft ze gezongen, gedanst en geacteerd en werkt zij tegenwoordig veelvuldig als presentatie & sales pitch coach in het bedrijfsleven. Vanaf 2018 heeft zij haar oude passie weer opgepakt en presenteert zij het programma “Let’s talk business” op het online radiostation New Business Radio.

Online Radio Awards 2019
De Online Radio Day wordt afgesloten met een spetterende awardshow gepresenteerd door Erik de Zwart. Tijdens de show worden de awards in de categorieën ‘Beste Podcast’, ‘Beste Online Station’ en ‘Beste Presentator’ uitgereikt. Daarnaast maakt de jury de ‘Online Radio Ambassadeur 2019’ bekend. De Online Radio Day vindt plaats tijdens de Dutch Media Week.

Voor aanmelden of meer informatie over de Online Radio Day / Online Radio Awards kun je terecht op: www.onlineradioawards,nl